Shop van Beauty Center Total Care

Cadeaubons

Beauty Center Total Care - Magnetic Nail Lacquer

Magnetic Nail Lacquer


Nagellak met nail-art effect!

Prachtige professionele nagel designs in een oogwenk.

De speciale textuur van de Magnetic Nail Lacquer bevat minuscule metalen pareltjes die aangetrokken worden door een magneet. Dankzij het bijzondere patroon in de magneet worden verbazende effecten gecreëerd.

Uw nagels zien er professioneel verzorgd uit en zijn een ware magnetische eyecatcher !
Verkrijgbaar in 8 tinten.
Pandhy's

Sigmaline washing foam € 25,50 300ml

Een luxueze luchtige wasschuim.
Indien uw huid was voorzien van een gebruiksaanwijzing, dan zou het eerste punt ongetwijfeld luiden: "wassen met een milde reiniger."

Deze washingfoam is een formule dat geen natriumlaurylethersulfaat bevat en dat de suikertenside gebruikt als surfacant (een stof die de oppervlakte spanning van water verlaagt), waardoor een goed reinigingsproduct verkregen wordt. Het is een luxueze, luchtige wasschuim. Het verwijdert op zachtaardige manier het vuil, de vervuilde deeltjes en dode huidcellen zonder de huid te ontdoen van haar belangrijke vetten. Het is een zacht product en veroorzaakt geen allergieën.

Met een PH van 6,2, een ietwat zure oplossing, is dit het beste voor de huid. Deze formule bevat geen parabenen, kunstmatige kleurmiddelen of parfums. Het kan van top tot teen gebruikt worden en bezorgt een zachte, gehydrateerde en gezonde huid.

 

Skin purifying en calming lotion € 27,50 300ml


Het is aanbevolen voor elk huidtype om make up te verwijderen met deze lotion. Deze antimicrobiële oplossing is ontwikkeld om de huid te reinigen van vuil, make up of bepaade oliën die bij een behandeling zijn gebruikt. Het is buitengewoon zacht, effectief en kan gebrukt worden op elk deel van het lichaam en gezicht. Deze unieke formule bezit antimicrobiële, cel regenererende en ontstekingswereknde eigenschappen. Deze eigenschappen hebben een verzachtend en kalmerend effect op de huid en helpen om roodheid te verminderen na de behandeling. het helpt om de poriën te openen.

Lily skinsoftener € 17,50 50 ml


Hoogwaardige verzorging voor de droge en sterk verhoornde huid. Het hoofdbestanddeel is lactaat ook wel bekend als melkzuur. Het heeft een peelend effect, is vochtinbrengend, ph-regulerend en antimcrobieel. Het deblokkeerd zowel de bovenste als middelste huidlagen.

Sparoma mineral massage & bath salt € 20,25 250 ml


Een massage met minerale zouten is een fantastische behandeling. Het is een uitstekende manier om het volledige lichaam te exfoliëren. Hierbij worden dode huidcellen verwijdert en de circulatie verbetert. het voorkomt ingegroeide haren. Het tonifieert, geeft spankracht en revitaliseert de huid. Het zout is verrijkt met zuiver jojoba-olie, met lavendelextract, theeboomolie, kamillewater en ylang ylang.

Lavender water € 9,50 30 ml

Ontsmetten, kalmerend, pijnstillend, verzachtend, bacteriedodend. het is een krachtig energetisch tonicum, dat over het algemeen een goed gevoel geeft. Lavendel heeft een hele brede werking en is te gebruiken bij o.a. abcessen, acne, allergiën, blauwe plekken, brandwonden, dermatitis, eczeem, hoofdroos, insectenbeten, luizen, oorpijn, ontstekingen, psoriasis, puistjes, steenpuisten, wonden, zonnebrand, zweren, spierpijn, reuma, verstuikingen, verrekingen, astma, depressiviteit, hoofdpijn, hypertensie, migraine, nervositeit, verkoudheid, winterhanden, vermoeide voeten en wintervoeten.

Rosewater € 9,50 30 ml


Dit water koelt de huid af en heeft een licht adstringerende werking. De aangename geur bevordert de ontspanning na de behandeling. Het kan ook op de gevoelige huid gebruikt worden.

Hydrarosemist € 20,25 30 ml

Rozenwater met hyaluronzuur. Ideaal als extra rimpelvuller na sweetcare dagverzorging of over de minerale make up als fixatie van de make up.

Georgikon wellness & healing mud € 19,50 250 ml

Deze natuurlijke modder bevat mijarden micro-organismen, verrijkt met mineraalstoffen, zoals natrium, magnesium, calcium, lithium en een tal van biologische stoffen (vitaminen, aminozuren, koolhydraat en chlorofyl) en spoorelementen. Tevens bevat het een kleine hoeveelheid radon, hetgeen ons immuunsysteem versterkt. Deze modder bevat het hoogste aandeel humuszuren. Deze bevorderen de celgroei, de celregeneratie en het immuunsysteem. Humuszuren absorberen de toxische bestanddelen en belemmeren de ongewenste enzyme-activiteit.

De Mud functioneert als een vochtinbrenger bij de droge, gevoelige of allergische huid. het ontspant de licht getraumatiseerde huid. Het is een optimale verzorging voor de huid en brengt de balans terug.

 

ACV lotion € 24,50 150 ml

Deze hoogwaardige verzorgingslotion heeft een antibiotische, antibacteriële en antivirale werking. Het kan zowel voor het lichaam als het gezicht worden gebruikt. Dit geldt overigens voor alle producten van Pandhy's. Dit product bevordert de genezing van wonden en verzacht de pijn, waardoor het ideaal is voor gevoelige huiden. De lotion bevordert het regeneren en het afsluiten van de cellen. Huidprikkelingen (ook zonnebrand) verminderen snel en de huid is goed afgeschermd. Glycerine, salie olie, rozemarijn en tijm. Hierdoor heeft de lotion vochtregulerende, anti-biotische werking, anti septische en adstringerende werking, opwekkende en ontstekingsremmende werking. Apelciderazijn zorgt voor goede regulerende waterbalnas in het weefsel, bevordert de doorbloeding en versterkt de zure huidmantel.

 

Rathany lotion € 24,50 150 ml

Vochtinbrengende lotion, werkt rustgevend, ondersteunt de genezing, sluit het follikel en brengt vocht in. De Rathania (wortel) heeft adstringerende, antibacteriële en rustgevend werking. Vitamine E, allantoine en pompelmoeskern zorgen voor de zelfregenerende en rustgevende werking. Door de menthol werkt het verkoelend en er zit een natuurlijke factor 15 in.

 

Sweetcare € 32,20 150 ml

Dit is een rijke voedende creme. Verzorging op basis van glucose. Het heeft een sterk hydraterend effect. De werkzame stoffen zijn vitamine E, pompelmoesextract en panthenol en kunnen door de glucose voortreffelijk door dringen. Dit product is bijzonder goed voor de rijpe en overgevoelige huid.


Hydrobase hydrating creme. € 15,60 50 ml

Zuivere vochtinbrengde verzorging op plantaardige basis. Kamille en vitamine E. Verzorging van de jonge huid of als basis voor minerale make up. Het absorbeert gemakkelijk en vult op een spectaculaire manier de bovenste huidlagen met vocht en geven een droge huid een goed gehydrateerd gevoel.

Skin remedy oil € 24,95 30 ml

Abrikozenkernolie verrijkt met etherische olien. Anti-aging.

Miraculum oil € 24,95 30 ml

Dit olie mengsel is een doelstreffende antiverouderingsproduct en helpt bij ontstoken follikels, wanneer lokaal aangebracht wordt.

Er zit jojoba-olie met lavendel en theeboomolie. Hierdoor bevat de olie vitamine A en E en wordt de huid doeltreffend tegen uitdroging beschermd. Het heeft een licht ontstekingsremmende werking en rustgevend effect. Deze olie kan worden vergeleken met een hoogwaardig serum.

 

Sweetretard body butter € 49,50 110 ml

Bevat Ureum: luxueuze vochtinbrenger en vermindert de functionaliteit van de haargroei. salicylzuur: verwijdert de huidoneffenheden en de dode huidcellen en maken de haartjes minder zichtbaar. Gebruik sweetretard direct na de ontharing en in kuurvorm, zeker 3 tot 5 keer per week na douche of bad. Het is ook zeer werkzaam als aftershave product. Ook ideaal bij acnehuid.

Beauty Center Total Care