Make-up en manicure

Make-up

Voor een prachtige maquillage met topproducten bent u bij Beautycenter Total Care in Ninove aan het juiste adres. Wij verzorgen uw dag- of avondmake-up, of maken u feestklaar voor al uw gelegenheden, en dit alles tegen een democratische prijs. Daarnaast staan we u bij met professioneel advies.

Liggen de voorbereidingen voor uw feestelijkheden buiten onze afspraakmomenten? Geen nood. Wij stellen ons flexibel op en gaan samen met u op zoek naar een geschikt moment.

Bij ons hebt u een ruime keuze uit het veelzijdige make-upgamma van Artdeco Cosmetics, een Duits eersteklas merk dat niet in de winkel verkrijgbaar is. Wij vernieuwen ons assortiment maar liefst vijf keer per jaar. Zo blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste trends en kleuren.

In onze shop kunt u de professionele producten van Artdeco ook zelf in huis halen! Onze producten worden voortdurend aangevuld, en mocht er toch iets niet meer aanwezig zijn, dan kunnen bestellingen al na drie dagen verkregen worden.

Tot slot organiseert Beautycenter Total Care in Ninove ook nog workshops en demonstratieavonden. Kom dus zeker eens langs voor een leuke avond boordevol nuttige maquillageweetjes!  

Beauty Center Total Care - Make-up en ManicureManicure

Wenst u een verzorgd voorkomen van a tot z ? Vergeet dan zeker uw handen en nagels niet!

Bij Beautycenter Total Care kunt u terecht voor kunstnagels in gel, en we staan ook in voor de verzorging van uw natuurlijke nagels. Wij werken daarnaast met Shellac: in deze nieuwe soort nagellak zit een gel verwerkt die verhard wordt onder de UV-lamp, waardoor u twee weken kunt genieten van perfect gelakte nagels. Ook voor nail art, waarbij tekeningen en/of steentjes op de nagel geplaatst worden, kunt u bij ons langskomen.

Bij onze luxe manicure hoort ook een paraffinebehandeling: de handen worden in was ondergedompeld en vervolgens ingewikkeld, de ideale verzorging bij pijnlijke winterkloven! Achteraf voelen uw handen gegarandeerd zijdezacht aan.

De manicure wordt telkens afgerond met een ontspannende handmassage die inbegrepen is bij de prijs.